Skip to main content

Zennio Z70 is een elegant, stijlvol en gebruiksvriendelijk 7″ capacitief KNX touchscreen boordevol functionaliteiten. Dit centraal bedieningspaneel beschikt over 144 bedien- of visualisatiepunten (boxes), verdeeld over 12 pagina’s. Je kan het bedieningspaneel instellen voor klimaat-, licht- of rolluikbediening, koeling & verwarming, energie, timers, scènes, alarmen, geluidssystemen…

Ingebouwde sensoren

Dit veelzijdige toestel heeft een ingebouwde temperatuursensor met thermostaat. Het scherm wordt automatisch geactiveerd als er een bezoeker in de buurt komt, zo heb je meteen een overzicht van de gegevens op de hoofdpagina. De helderheidssensor zorgt voor een schermhelderheid aangepast aan het omgevingslicht.

Volledig aanpasbaar naar wens

De boxes zijn voorzien van iconen die je kan personaliseren, hierdoor kan je de indeling helemaal schikken naar de wensen van de gebruiker. Verder kan je de boxes op een eenvoudige manier verplaatsen in ETS. Daarbij is Z70 beschikbaar in 4 verschillende kleuren: wit, glanzend wit, grijs & antraciet.

De configuratie van het Z70 systeem is onafhankelijk van de locatie op de pagina, combineer tot 4 boxes om belangrijke elementen te accentueren. Geconfigureerde boxes zijn bovendien ook gemakkelijk van pagina te verplaatsen. Daarnaast bevat Z70 een handige web interface voor gemakkelijke toegang tot screensaverbeheer, device info, licentiebeheer, video intercom, instellingen & diagnose.

De nieuwe functies

Hoewel Z70 nog niet zo lang op de markt is, zijn er op korte periode nieuwigheden bijgekomen. Zo kan je vanaf heden acties plannen a.d.h.v. timers, die in het scherm geactiveerd zijn. Hierdoor kunnen de gebruikers van dit toestel zelf kiezen welke acties op welke dagen worden uitgevoerd. Flexibiliteit ten top dus!

Daarnaast bevat het apparaat nu ook een chrono-thermostaat, deze functie zorgt ervoor dat een woning tijdig opwarmt voor de bewoner thuis komt. Op vlak van lay-out, maakt Z70 ook grote stappen. Zo kan je grote boxes verkrijgen door 2×2 dezelfde control toe te passen. Deze boxes hoef je zelf niet meer in te delen, dat doet de functie Automatic Page Shaping al voor jou. Ideaal toch?

Geavanceerde uitbreidingen

Buiten de standaard eigenschappen van de Z70, kan je ook extra functionaliteiten voorzien. Zennio geeft de optie om licenties te koppelen aan het toestel voor in huis en/of een groot project.

  • Smartphone Control Licentie: Bedien de Z70 vanop afstand via de Zennio Remote app op je smartphone of tablet (onbeperkt geldig). Artikel code: ZEZLIC70RCBX.
  • Video Intercom Licentie: Met deze licentie ontvang je de oproepen van je Getface IP video intercom op je Z70 (onbeperkt geldig). Artikel code: ZEZLIC70VPBX.
  • Video Call Licentie: Ontvang oproepen van de GetFace IP video intercom op je smartphone via de ZetCom app (10 jaar geldig)

Wil je graag de Z70 komen uittesten in onze showroom of op locatie bij één van onze verdelers? Boek gerust een afspraak en ontdek de troeven van deze alleskunner. Graag de bondige samenvatting lezen van Z70? Ga direct naar de pagina.

Maak een afspraak