Skip to main content
Zennio Z70 - Glas

Zennio Z70 is een elegant, stijlvol en gebruiksvriendelijk 7″ capacitief touch paneel boordevol functionaliteit. Dit centraal bedieningspaneel beschikt over tot wel 144 bedien- of visualisatiepunten (boxes genaamd), verdeeld over 12 pagina’s, die u kunt configureren voor klimaat-, licht- of rolluikbediening, scènes, alarmen en meer.

Zennio Z70 - Glas

De boxes zijn voorzien van iconen die gepersonaliseerd kunnen worden. Verplaats boxes eenvoudig in ETS: de configuratie ervan is onafhankelijk van de locatie op de pagina en combineer tot 4 boxes om belangrijke elementen te accentueren. Geconfigureerde boxes zijn daarenboven ook gemakkelijk van pagina te verplaatsen.

De Z70 heeft een ingebouwde temperatuursensor met thermostaat. Door middel van een benaderingssensor wordt het scherm geactiveerd wanneer een gebruiker in de buurt komt. De helderheidssensor zorgt voor een schermhelderheid aangepast aan het omgevingslicht.

Extra functionaliteit kan worden vrijgeschakeld met behulp van optionele licenties: met de Smartphone License bedient u de Z70 van eender waar met uw tablet of smartphone, en met de Video Intercom License kan u op de Z70 oproepen ontvangen van de Zennio GetFace IP buitenpost videofonie.

Zennio Z70 is beschikbaar in vier uitvoeringen: Antraciet, wit, zilver of glanzend wit.