Zennio Z70

De 7″ alleskunner in je smart building.

Totale controle in smart homes en hotelkamers

Zennio Z70 laat het toe om alle technieken eenvoudig vanuit één centrale visualisatie te bedienen en monitoren. Dankzij het stijlvolle ontwerp van het 7” kleurenscherm, past dit KNX touch display zo goed als in iedere ruimte. Personaliseer de lay-out van het scherm naar eigen wensen, zo kan je zelf kiezen hoe groot een icoon moet zijn en kan je ook custom iconen gebruiken.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Zennio Z70? Kom langs of maak een afspraak in onze showroom. Onze experten helpen je graag verder.

Maak een afspraak in onze showroom

Integratie van alle technieken

Zennio’s Z70 heeft ruimte voor maximaal 144 bedieningselementen en indicatoren, verdeeld over maximaal 12 pagina’s (12 bedieningselementen per pagina), die je kunt configureren voor klimaat-, licht- of rolluikbediening, scènes, alarmen en meer.

Ingebouwde sensoren

De Z70 heeft een ingebouwde temperatuursensor met thermostaat. Wanneer een gebruiker in de buurt komt, schakelt het scherm in door middel van een benaderingssensor. Bovendien zorgt de helderheidssensor voor een schermhelderheid die aangepast is aan het omgevingslicht.

Web interface

Z70 bevat een handige web interface voor gemakkelijke toegang tot screensaverbeheer, device info, licentiebeheer, video intercom instellingen & diagnose.

Hoe gaat Zennio remote in zijn werk?

Configureer eenvoudig je smartphone met Zennio Z70 en beheer alle bedieningselementen vanop afstand. In het filmpje zie je hoe makkelijk de configuratie kan verlopen, die neemt slechts enkele minuten in beslag.

Zennio Licentie Portaal

Graag een licentiecode inwisselen? Piece of cake! Volg het stappenplan om zelf een licentie document te genereren voor het serienummer van je Z70:

 1. Koop de licentiecode aan bij een partner
 2. Ga naar https://zlicensemanager.zennio.com/
 3. Genereer je licentiebestanden online
 4. Laad het bestand in op de web interface
 5. Koppel aan smartphone

Zennio Z70 in een notendop:

 • Schedulers
 • 7″ kleuren display
 • Alle technieken op één scherm (verlichting, screens/gordijnen, verwarming/koeling, ventilatie, energie, deurcommunicatie, audio)
 • Ingebouwde benaderingssensor
 • 144 vrij te configureren bedieningen
 • Ingebouwde temperatuursensor met thermostaat
 • Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren (antraciet, wit, glanzend wit & zilver)
 • Optioneel: licenties voor binnenpost videofonie & smartphone app
Bekijk Zennio Z70 op onze eCatalog

Kom langs in onze showroom

Benieuwd naar hoe de Zennio Z70 in jouw project past? Ontdek alle opties en mogelijkheden bij ons in de showroom. Onze experten staan voor je klaar en geven met veel plezier een live-demonstratie.

Vul het formulier in en wij contacteren je voor het inplannen van een afspraak. Of bel ons zelf rechtstreeks via +32 3 633 10 26.
  Meer leren over videofonie & visualisatie?

  Volg een KNX opleiding bij Vecolux en leer bij over de installatie van videofonie en visualisatie. Je krijgt gedurende de dag info over de centrale bedieningspunten, videofonie bij eengezinswoningen en real estate projecten, maar ook over aansluitschema’s, GetFace IP uitbreidingen en toegangscontroles.

  Ook leer je over de toepassing van geschakelde en gedimde lichtkringen, macros en schedulers, datalogger en verbuiksmeter, real estate oplossingen met een gemeendschappelijk netwerk, etc. Wil jij je graag inschrijven voor deze opleiding? Klink op de link en reserveer jouw plekje.

  Bekijk meer