Skip to main content

Hotel T

Hotel T **** is een boutique hotel in Waregem (BE) met 70 kamers.

Eigenares Tine Van Canneyt creëerde een boetiekhuis met mooie architectuur, tijdloos design, goede service en alle mogelijke faciliteiten. Bij het betreden van de hotelkamers wordt door middel van occupancy detection de kamer geactiveerd. De klimaatregeling wordt naar de comfortmodus gebracht en de juiste verlichtingsfeer geactiveerd.

Integratie van sferen

Elke hotelkamer is uitgerust met een Zennio Z35 voor het bedienen van verlichting, sferen, verwarming, koeling en housekeepingfuncties. Naast het bed zijn gepersonaliseerde Zennio ‘Flat 55’ schakelaars voorzien waarmee de hotelgast middels bedrukte sfeertoetsen de verlichting kan bedienen.

Integrator: The Wizard Of Dreams

Slimme klimaatsturing

De hotelkamers worden gekoppeld aan een gebouwbeheersysteem, hierdoor krijgt de hotelmanager een eenvoudig inzicht in occupancy, klimaatregeling en housekeepingfuncties per kamer.

Het Zennio Z-BMS gebouwbeheersysteem is op zijn beurt via een API gekoppeld met het cloud PMS systeem (MEWS). Deze koppeling zorgt voor een automatisering van de ‘Guest Experience’. Zo wordt de kamer automatisch naar een comfortabelere klimaatmodus gezet bij check-in en wordt de kamerdisplay automatisch in de taal van de boeking geplaatst. Daarnaast worden bij een check-out alle kamerinstellingen teruggezet voor ontvangst van een nieuwe hotelgast.

Oplossing kamers

  • Occupancy detection
  • Geschakelde en gedimde verlichting
  • Sferen
  • Klimaatregeling via Daikin VRV
  • Housekeeping
  • Gebouwbeheersysteem
  • PMS koppeling via API

Ook geïnteresseerd in een uitwerking op maat? Stel je vragen via info@vecolux.be of bel naar +32 (0)3 633 10 26 en dan helpen we je zo snel mogelijk verder.