Met de nieuwe KNX IO serie breidt Weinzierl zijn productgamma uit met universele ingangen en uitgangen voor KNX met een breedte van slechts 1TE (18 mm). Dit biedt maximale flexibiliteit, vooral voor kleine en middelgrote projecten.

Consistent bedieningsconcept
Alle apparaten worden gepresenteerd met een consistent bedieningsconcept met 3 meerkleurige LED’s en 2 knoppen voor handmatige bediening. Een eenvoudig te installeren ontwerp met schroefaansluitingen voor eenvoudig aan- en afkoppelen helpt de kosten op de bouwplaats te verlagen. Alle apparaten kunnen worden geconfigureerd met de ETS software zonder plug-ins en worden gekenmerkt door korte downloadtijden.

Maak kennis met alle apparaten van de nieuwe KNX IO serie:

 • KNX IO 410 Art.-No. 5230
  Binaire ingang met 4 kanalen voor het regelen van licht, zonwering, enz. Met conventionele schakelaars of contacten. De ingangen kunnen worden geregeld met een externe spanning van 12 tot 230 V.
 • KNX IO 411 Art.-No. 5231
  Binaire ingang met 4 kanalen voor het regelen van licht, zonwering, enz. Met conventionele schakelaars of contacten. De ingangen zijn geschikt voor potentiaalvrije contacten.
 • KNX IO 510 Art.-No. 5224
  Schakelactor met twee kanalen. Het apparaat biedt universele relaisuitgangen met scèneschakeling, tijd- en trappenhuisverlichting. Bovendien maakt het apparaat de regeling van verwarmingskleppen mogelijk (PWM voor thermische aandrijvers).
 • KNX IO 511 Art.-nr. 5232
  Schakelactuator met één uitgang en twee binaire ingangen. De uitgang biedt een universele relaisuitgang met scèneschakeling, tijd- en trappenhuisverlichting. Bovendien maakt het apparaat de regeling van thermische actoren mogelijk.
 • KNX IO 520 Art.-No. 5225
  Rolluikactor met één kanaal en twee binaire ingangen. De actor wordt gebruikt om een ​​rolluik of een jaloezie te bedienen. De ingangen kunnen worden aangesloten op conventionele schakelaars met een externe spanning van 12 tot 230 V