Het ontwerp van de KNX eTR 101 vormt de basis voor de nieuwe KNX eTR-serie. Met andere woorden: een fris, intuïtief design dat bekroond is met de iF Design Award 2020 en de Red Dot Award: Best of the Best 2019. Dat maakt de serie niet alleen geschikt voor particuliere woongebouwen, maar ook en met name voor kantoren, openbare gebouwen en hotels met een KNX-bussysteem.

Dat maakt de serie niet alleen geschikt voor particuliere woongebouwen, maar ook voor kantoren, openbare gebouwen en hotels met een KNX-bussysteem.

De designtaal van de KNX eTR-serie past bij de huidige inrichtingsstijlen en het echte glazen oppervlak is van hoge kwaliteit, hygiënisch en duurzaam. De installatie is ook flexibel, omdat het kan worden gedaan met een doos of rechtstreeks op de muur. Zo is de KNX eTR-serie geschikt voor veel kleine en grote projecten.

KNX eTr M (ook in het wit verkrijgbaar)

Met de KNX eTR M-aanraaktoetsen worden verschillende functies in het KNX-bussysteem opgeroepen. De drukknoppen geven visuele feedback via LEDs ingebouwd in de knoppen. Functies en feedbacksignalen kunnen individueel in ETS worden geconfigureerd.

In de schakelaar is een kamertemperatuursensor onzichtbaar geïntegreerd, waarvan de waarde kan worden gebruikt voor functies in het KNX-systeem.

KNX eTR 101, 201 en 202 meten de kamertemperatuur en regelen de verwarming en eventueel de koeling. De gewenste waarde wordt aangepast via de aanraakvlakken met de symbolen “+” en “-“. Eén- en tweetraps systemen kunnen worden aangestuurd.
Daarbij hebben de KNX eTR 201 en 202 hebben extra aanraakvlakken omhoog / omlaag voor de bediening van jaloeziën, screens of rolluiken.

KNX eTr 101/201/202 (Ook in het zwart verkrijgbaar)

KNX eTr Licht/Zonwering (ook in het wit verkrijgbaar)

Het glasoppervlak van de KNX eTR licht / zonweringknop is bedrukt met functiepictogrammen. Schakelen of dimmen van licht, het positioneren van zonneschermen, jaloeziën of screens en het regelen van de kamertemperatuur worden, alles in één mooie drukknop. De modus voor de bediening van jaloezieën, rolluiken, markiezen en ramen kan individueel worden geconfigureerd, evenals het schakel- of dimgedrag en de temperatuurregeling.

Contact

+32 3 633 10 26

info@vecolux.be

Vecolux BVBA - Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring als agent/importeur van belangrijke Europese fabrikanten in de elektrotechnische sector, stellen wij onze kennis, knowhow en service ten dienste van de installateur, integrator en groothandel.

Ons competente team helpt u bij het maken van de juiste keuzes en organiseert opleidingen in open aanbod en op maat van uw bedrijf. We bieden u de keuze uit een zeer ruim assortiment aan vooruitstrevende, innovatieve en kwaliteitsvolle producten.

Taal / Langue

Copyright © Vecolux BVBA